Kontakta oss:

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 0739-72 81 04

Adress

Pernilla C Remade
Hedhusvägen 22a
312 72 Skummeslövsstrand

 

Öppettider
må–fr: 08.00–16.30

 

e-post: pernillaremade@gmail.com

 

Bankgiro:247-6703
Org.nr: 670424-5783
Innehar F-skattebevis

Leverans:
Om du inte har fått leverans en vecka efter att du betalat, kontakta oss.

Köp & Leveransvillkor:

Sortimentet uppdateras efter hand, vi reserverar oss för eventuella fel gällande text och pris. Det kan förekomma viss färgskillnad mot bild och verklighet, beroende på olika bildskärmas färginställningar.

Priser anges i SEK (inklusive moms).

Inget minsta beställningsvärde finns, stora som små ordrar är välkommna. Men du måste vara över 18 år när du handlar. Därför behöver du uppge födelsedata när du registrerar dig som kund

Payson logo

Säkra kortbetalningar med paysons betalsystem.

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Betalning med faktura:

Förskottsbetalning med faktura, när du skickat iväg en beställning till oss, får du en bekräftelse på att vi mottagit din beställning. Du får en faktura på beloppet du skall betala, när du betalat fakturan skickas varorna till dig. Beloppet skall betalas in på vårt bankgironr 247-6703. Har vi inte fått några pengar inom 7 dagar annulleras din order. Tänk på att det tar 2 bankdagar innan vi kan se insättning..

Fraktkostnad  är 28 kr inom Sverige,  till utlandet tillkommer 49 kr på alla beställningar.

Leverans dina varor skickas som brev eller paket med posten.

Leveranstiden är inom 2-5 arbetsdagar från oss. I undantagsfall, om ett plagg inte finns uppsytt, kan leveranstiden bli upp till 2 veckor, men då meddelar vi kunden.

Reklamation, skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt så ber vi dig kontakta oss omedelbart på email  pernillaremade@gmail.com eller också fyller ni i formuläret under Returer så vi kan rätta till felet. Ni skickar tillbaka varan till oss och får ersättning för porto. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Öppet köp, du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss först via email pernillaremade@gmail.com innan du returnerar ditt paket för att få information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan är oanvänd. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan återbetalar vi varans värde till dig.Konakta oss: du når oss på e-post pernillaremade@gmail.com
Bankgironr: 247-6703
Godkänd för F-skatt